21 лютого

ПРЕС-РЕЛІЗ Тренінг: «Підготовка проєктних пропозицій»

ПРЕС-РЕЛІЗ Тренінг: «Підготовка проєктних пропозицій»    18 та 19 лютого 2020 року ГС «Харківський університетський консорціум» був проведений одноденний тренінг по написанню субгрантових проектів «Підготовка проєктних пропозицій» для представників місцевих громадських організацій, ініціативних груп та молодіжних рад Малинівської ОТГ та Золочівської ОТГ з метою долучити їх до участі у конкурсі «Місцеві ініціативи для розвитку громад». Учасники тренінгу отримали повну інформацію щодо написання проєктної заявки на участь у конкурсі, розглянули типові помилки, які найчастіше виникають під час написання такої заявки та складання бюджету проєкту. Учасники заходу у форматі питань та відповідей обговорили ідеї майбутніх проєктів, які конкретизують соціальні проблеми сьогодення громади. Тренінг провів досвідчений тренер-експерт  Кулініч Олег Васильович. Всім учасникам тренінгу бажаємо плідних результатів у написанні проєктних заявок для участі у конкурсі «Місцеві ініціативи для розвитку громад». У 2020 році проєкт «Місцеві ініціативи для розвитку громад» має на меті підтримати організації та ініціативні групи, які зосередяться на реалізації проєктів, які допомагають активізувати мешканців, просувають механізми участі громадян у прийнятті рішень, включають різні групи населення до конструктивного діалогу та взаємодії між собою та органами влади для вирішення проблем громади. Конкурс проєктів «Місцеві ініціативи для розвитку громад» реалізує ГС «Харківський університетський консорціум», виконавець проєкту «Голос громади у місцевому самоврядуванні», який впроваджується у рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) для місцевих громадських організацій, ініціативних груп та молодіжних рад з громад 3-ої когорти, які є партнерами програми DOBRE у Харківській області. 1-13-35-5